© DynamicWork äger alla rättigheter

 

DynamicWork, Viktor Rydbergsgatan 1A, 411 34 Göteborg

tel.: + 46 (0) 706-44 55 90, info@dynamicwork.se

KONTAKA OSS

En intresseanmälan är ett enkelt sätt att få kontakt med oss, där vi återkommer oftast samma dag med svar på eventuella frågor, och/eller förslag på tid för ett förutsättningslöst hembesök.

DynamicWork bastjänst är återkommande städning och kallas städservice. Det är samma person som regelbundet besöker dig. Du väljer själv vilket paket som passar dig bäst. Fr 180kr/timme.

Regelbunden hemstädning

 

Vi städar ditt hem enligt dina önskemål varje vecka, varannan vecka eller en gång i månaden. Med ett abonnemang ingår även fönsterputs, trädgårdsservice och andra tjänster.

 

Vi har kollektivavtal

 

När DynamicWork startades valde vi att ansluta oss till kolektivavtal. Det säkrar att medarbetaren som arbetar hemma hos dig har bra villkor. Det innebär även trygghet och säkerhet för våra anställda.

 

Alltid samma städerska

 

Vi vet att det är viktigt att det är samma person som kommer till dig som kund, eftersom hemmet är bland det mest privata vi har. Det säkerställer också kvaliteten på städningen.

 

Seriös städfirma

 

Genom skatteavdraget är det idag förmånligt att anlita en seriös städfirma för städtjänst. När du väljer DynamicWork får du en trygg service av kompetent personal.

1080kr

6tim städning

varannan vecka med RUT